OVER ONS

Sentimento, in hartje Doetinchem. Onder leiding van Karin ontmoeten jouw wensen en ons advies elkaar. Dat zorgt voor een geweldig resultaat.

Sentimento Per Capelli

In het hart van de stad, in één van de warmste straatjes van Doetinchem, zit Sentimento per Capelli “gevoel voor haren”. Een moderne kapperszaak waar het gastvrije team precies weet wat je nodig hebt. Van een effectieve knipbeurt, een ontspannende wasmassage, verassende highlights tot een volledig kleuradvies.

Het team van Sentimento, onder leiding van Karin, staat voor je klaar. In een gezellige omgeving vindt ons team de balans tussen een ontspannen sfeer en professioneel werk. Om tot een goed resultaat te komen wordt voor iedereen de tijd genomen. Jouw wensen en ons advies ontmoeten elkaar, dat zorgt voor een geweldig resultaat.

Ik ben Karin Vrieze

10 jaar geleden heb ik mijn droom laten uitkomen, mijn eigen salon. Inmiddels met drie geweldige meiden in dienst. Het geeft mij elke keer weer voldoening dat wij de mensen mooi en zelfverzekerd de deur uit laten lopen. Onze kracht is dat we elke klant als zichzelf de deur uit willen laten gaan. En geven graag persoonlijke en goede service. Wij zien jullie graag een keer bij ons in de salon!

Liefs Karin

Ik ben Lotte

Ik ben begonnen als stagiaire bij Sentimento. Met veel geluk kon ik hier blijven werken. Wat ik erg leuk vind om te doen is het opsteken en voor een lekkere hoofdmassage kun bij mij terecht. Wat zo mooi is aan dit vak is dat klanten met een goed gevoel naar huis gaan. Als kapster kan ik lekker creatief zijn en daarom word ik zo blij dat ik dit werk nu mag uitoefenen. Ik hoop je snel een keer te zien.

Liefs Lotte